Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів розслідуватиме бійку, яка трапилась між членом їхньої партії та студентом Луганського університету, – Ганна Герман

«Партія регіонів займеться детальнішим розслідуванням бійки, яка трапилась між луганським депутатом від Партії регіонів Арсеном Клінчаєвим та студентом Луганського державного університету ім. Даля Сергієм Мельничуком, 43-річним студентом першого курсу», – про це в коментарі «Гал-info» повідомила народний депутат, радник прем‘єр-міністра, член Партії регіонів Ганна Герман.

За словами Ганни Герман, після цього випадку заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов підготував заяву про недопущення спекуляції на мовному, релігійному та етнічному тлі, і вже передав цю заяву їй.
«Ми повинні з‘ясувати справжні причини сутички. Цей конфлікт буде винесений на розгляд партії, будуть зроблені відповідні висновки та вжиті необхідні дії. Однак незаперечним залишається той факт, що така поведінка є неприпустимою для депутата. За будь-яких обставин депутат повинен бути мудрішим, спокійно вести дискусію і не піддаватися на різноманітні провокації», – зазначила народний депутат.
За словами Ганни Герман, обоє потерпілих зараз знаходяться в лікарні: студент – зі струсом мозку, а депутат – з переламаним носом.
«Цей конфлікт ми вважаємо справжньою провокацією, а 43-річного студента – підставним провокатором, який з певною метою спровокував сутичку», – додала Ганна Герман.
Нагадаємо, що студент Луганського державного університету ім. Даля Сергій Мельничук відстояв у суді право навчатися державною мовою. З цього приводу його було запрошено на ефір місцевого телеканалу «Ірта» разом з місцевим депутатом від Партії регіонів, відомим у Луганську українофобом Арсеном Клінчаєвим. У прямому ефірі між Клінчаєвим та Мельничуком виникла бійка. Це вже не перша сутичка, в якій замішаний Клінчаєв. Улітку цього року він кулаками «відстоював» свою позицію в сесійній залі Верховної Ради, хоча не є народним депутатом. Жодного покарання за це Клінчаєв не поніс.
  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ