Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія Регіонів відмовляється від багатьох своїх амбіцій заради утворення коаліції з „Нашою Україною”, щоб згодом звинуватити Президента та його оточення у енергетичній кризі і повністю захопити владу в державі — Степан Курпіль

Партія Регіонів відмовляється від багатьох своїх амбіцій заради утворення коаліції з „Нашою Україною”, щоб згодом звинуватити Президента та його оточення в енергетичній кризі і повністю захопити владу в державі, — переконаний народний депутат, член фракції БЮТ Степан Курпіль.
„Енергетична криза в Україні фактично неминуча і Партія Регіонів добре про це знає, тому й не висуває претензій на ключові посади, щоб потім заявити, що в усьому винен Президент та „Наша Україна”, мовляв, саме вони були при владі і не змогли справитися з кризою. Після цього ПР перебере владу у свої руки у повністю накриє „Нашу Україну”. Згадаєте мої слова, що через рік-два вони знову заговорять про свої ідеї визнання російської мови другою державною, про ідеї федералізації, виступлять проти вступу України в НАТО. Сьогоднішня позиція регіоналів — це суто тактичний хід”, — наголосив Степан Курпіль.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ