Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія Регіонів вітає створення комісії з розслідування причин виникнення сутичок між нардепами в парламенті 11 липня — Тарас Чорновіл

Партія Регіонів вітає створення депутатської комісії з розслідування причин виникнення сутичок між народними депутатами у стінах Верховної Ради 11 липня — про це «Гал-info» повідомив народний депутат, член фракції ПР Тарас Чорновіл. За його словами, у регіоналів, як і у фракції БЮТ, яка, власне, і  виступила ініціатором створення такої комісії, також є багато нез’ясованих питань щодо подій у стінах парламенту того дня.
 «Якщо члени блоку Тимошенко думають, що роботу цієї комісії їм вдасться використати у своїх популістських цілях, то, можу запевнити, цього не буде. Втім, це дуже позитивно, що може бути створена така комісія. Наприклад, ми поставимо питання, щоб комісія з’ясувала рівень звукового бар’єру, спричиненого гулом мегафонів опозиційних сил, в сесійному залі того дня, і ще побачимо, кому робота комісії справді піде на користь», — зазначив Тарас Чорновіл.
 Нардеп спростував закиди членів «Нашої України» та БЮТ, що 11 липня в сесійному залі Верховної Ради були присутні по сторонні особи, які нібито мають стосунок до Партії Регіонів.
 «В сесійному залі нікого постороннього не було, можу вас запевнити, адже в цей день я весь час був на сесії. Ми чітко дотримались всіх юридичних процедур», — заявив він.
 Нагадаємо, фракція БЮТ ініціює створення постійної депутатської комісії з розслідування причин виникнення сутичок у стінах ВР на сесії 11 липня 2006 року. Члени блоку Тимошенко заявляють, що у них є фотофакти, які підтверджують, що у цей день в сесійному залі перебували люди, які не є народними депутатами і не є працівниками секретаріату ВР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ