Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рефат Чубаров йде на вибори з партією Смешка

Партія ʺСила та честьʺ Ігоря Смешка на своєму з’їзді у Києві офіційно оголосила про свій похід на позачергові парламентські вибори, - передає Радіо Свобода.
Партія "Сила та честь" Ігоря Смешка офіційно оголосила, що йде на парламентські вибори

Також оприлюднені прізвища першої десятки кандидатів.

До неї увійшли:

1. Ігор Смешко

2. Олена Сотник

3. Рефат Чубаров

4. Іван Мірошниченко

5. Володимир Замана

6. Ольга Романюк

7. Андрій Гайдуцький

8. Ірина Сисоєнко

9. Володимир Тимошенко

10. Анатолій Макаренко

ʺНаша місія привести справжніх патріотів і професіоналів до всіх гілок влади. Туди повинні прийти ті, хто відразу зможе почати працювати в цьому законодавчому органі. Бо не буде жодної хвилини на навчанняʺ, – наголосив голова партії Ігор Смешко.

За його словами, ʺСила та честьʺ є політичною силою консервативної демократії, яка ʺхоче бути гімном середнього класу Україниʺ.

На з’їзді партії також був присутній один із засновників Партії регіонів Володимир Семиноженко. У коментарі Радіо Свобода він зазначив, що теж іде по списку парії Смешка до Верховної Ради.

Серед присутніх був і Михайло Поживанов – екс-заступник міністра економіки та колишній народний депутат.

Співаки Світлана і Віталій Білоножки також прийшли на з’їзд. Останній не відкинув того, що може балотуватися у Раду по списку Смешка (на мажоритарку ʺгрошей не вистачаєʺ), але поки що, каже, що таких пропозицій не отримував.

Журналісти Олеся Бацман та Дмитро Гордон, який є нині головою штабу партії ʺСила та честьʺ, у коментарі Радіо Свобода підтвердили, що в політику не мають наміру іти, а лише допомагають Ігорю Смешку, як доброму знайомому.

Також Дмитро Гордон у коментарі Радіо Свобода зазначив, що радив Смешку ʺ4-5 кандидатурʺ до списку. Зокрема, Рефата Чубарова та Олену Сотник.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ