Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія Тимошенко визнала, що в неї туго з грошима

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов підтвердив інформацію про скорочення штату партії через фінансове становище. Про це він заявив у ефірі одного з українських телеканалів.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що центральному апараті партії Юлії Тимошенко "Батьківщина" почалися скорочення. Керівників прес-служб у регіонах попередили, що вони будуть звільнені з лютого.

"Ми не звільняємо прес-секретарів, ми просто вимушені суміщати посади заввідділу інформаційно-аналітичної роботи з посадою прес-секретаря", - заявив він Турчинов.

За його словами, обсяг фінансування не завжди пропорційний активності політичної партії.

"Безумовно, сьогодні є небезпека для будь-якого бізнесмена фінансувати опозицію, тому що податкові служби і силові структури дуже відстежують і тероризують будь-яких підприємців, і великих, середніх і малих, які пробують підтримати опозиційні сили ", - наголосив Турчинов.

Він звернув також увагу на те, що його політична сила вже мала подібні проблеми в часи, коли президентом був Леонід Кучма.

"Я вірю, що люди які не пов'язані з бізнесом, все одно будуть допомагати рідної партії, членами якої вони є", - заявив Турчинов.

Політик підкреслив, що партія ніколи не використовувала бюджетні ресурси, навіть перебуваючи при владі, для того щоб вирішувати якісь політичні чи партійні проблеми, повідомляє ТСН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ