Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія «Відродження» розраховує на 7-8% голосів виборців до Львівської міської та обласної рад, а мріє про 15%

Політична партія «Відродження» оприлюднила першу п’ятірку своїх кандидатів до Львівської міської ради. Очолив список кандидатів у міські депутати від партії начальник локомотивного депо «Львів-Захід» Петро Ручка, 2-й — молодий політикТарас Горинь, 3-й — заступник начальника Львівської залізниці Іван Груник, 4-й — директор ЗАТ «Еталон» Володимир Плукар, 5-й — начальник Львівського вокзалу Юрій Мігальов.
 Як повідомив Богдан Піх, на рівні Львова партія «Відродження» блокуватиметься з Республіканською християнською партією, в той час, як до обласної ради йде цілком самостійно.
Як повідомив заступник голови партії «Відродження», екс-начальник Львівської залізниці Богдан Піх, «Відродження» не висуватиме свого кандидата на міського голову Львова, проте обов’язково підтримуватиме когось із кандидатів на цю посаду.
«Звичайно, ми не залишимося осторонь цього процесу, але поки що говорити про те, кого ми можемо підтримати ще рано, адже багато із достойних кандидатів ще офіційно не заявивили про свою участь у виборах», — говорить Богдан Піх.
За словами заступника голови «Відродження», на виборах до Львівської міської та обласної рад партія сподівається набрати близько 7-8% голосів виборців.
«Близько 6-7% населення нашої області — це залізничники та пенсіонери транспорту, які в більшості нас підтримують. Крім цього, якщо ми добре спрацюємо на виборчій кампанії, то можемо здобути прихильність навіть 15% виборців», — прокоментував Богдан Піх. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ