Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія Юрія Луценка створить конфлікти помаранчевим – Андрій Єрмолаєв

«Політична партія «Вперед, Україно!» юридично вже існує», – повідомив «Гал- info» президент Центру соціальних досліджень «Софія» Андрій Єрмолаєв. За його словами, ця партія – це вдалий технологічний хід помаранчевих політиків, які не хочуть пов’язувати себе із НСНУ.
У цій партії мають з’явитись визнані і відомі політики, але, на думку Андрія Єрмолаєва, формування «Вперед, Україно!» остаточно як партії посилить внутрішні конфлікти у самих помаранчевих силах, адже почнеться кадровий перехід з однієї партії в іншу. «Головна проблема партії – не піддатись на політичну меркантильність, адже високий рейтинг Юрія Луценка ще не означає майбутній високий рівень партії. Все залежить від запиту суспільства на таку партію. Луценко, як можливий майбутній лідер, повинен запропонувати програмний пакет «Вперед, Україно!» на з’їзді партії. Після проведення цього з’їзду партія і почне свою роботу в новому напрямку», – сказав Єрмолаєв.
За його словами, якщо Президент України буде патронувати «Вперед, Україно!», то він створить політичну колізію, адже Віктор Ющенко фактично залишається головою НСНУ, а партія Юрія Луценка на майбутніх виборах виступатиме електоральним конкурентом НСНУ.
Нагадаємо, що за повідомленням „Комерсант-Україна”, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, член фракції "Наша Україна" Микола Катеринчук, депутат Київради Віталій Кличко і колишній член ПРП Тарас Стецьків у вівторок у ресторані Le Grand Cafe обговорили створення нового політичного проекту.  У прес-службі Миколи Катеринчука „Гал-info” повідомили, що 14 грудня відбудеться засідання оргкомітету, на якому обговорюватимуться питання, пов’язані зі створенням нового політичного проекту.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ