Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія Ющенка приєдналась до підприємців

Партія "Наша Україна" підтримує вимоги підприємців щодо припинення повноважень Верховної Ради.

"Наша Україна" готова надати організаційну й правову допомогу ініціативній групі для початку процесу збору підписів за проведення референдуму щодо припинення повноважень Верховної Ради", - повідомляє прес-служба партії.

За словами "нашоукраїнців", ухвалення Верховною Радою Податкового кодексу "стало свідомим актом, спрямованим на утиски ділової активності, що зачіпає життєві інтереси мільйонів громадян".

"Документ, який має бути фактором оздоровлення економіки, покращення бізнес-клімату - стати загальноекономічно інтегруючим актом - вийшов актом репресивним, втілення якого загрожує зростанням безробіття і сваволею податкових органів", - йдеться в повідомленні.

"Наша Україна" наголошує, що Податковий кодекс "мав би ухвалюватись після національного діалогу, з урахуванням позицій усіх зацікавлених сторін - а не протискуватися кулуарно, згори".

"Відтак, Верховна Рада не виконала головної своєї функції - представництва народу. Тому політична партія "Наша Україна" заявляє про повну підтримку ініціативи щодо проведення референдуму про припинення повноважень Верховної Ради", - заявляє партія

"Наша Україна" наголошує, що "особливою цінністю цієї ініціативи є її надпартійний характер, що дозволяє об'єднати на здійснення такої акції усі суспільні сили, які готові притягти владу до відповідальності".

Як відомо, підприємці протестують проти нового Податкового кодексу і вимагають від президент накласти вето на відповідний закон.

Лідер "Нашої України", екс-президент Віктор Ющенко закликав політиків та партії не політизувати акції протесту підприємців і не "паразитувати партійно" її.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ