Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Партійна пригода дітей з Амвросіївки у Львові

11 січня прес-служба «Фронту змін» поширила інформацію про те, що у Львові на Різдво «покинутими» туристичною компанією залишилося 20 школярів із міста Амвросіївки, що на Донеччині. Туристична фірма заперечила цю інформацію, зазначивши, що нікого не покидала. Гал-інфо з’ясувало подробиці цієї історії.

Версія «Фронту змін»

У львівському "Фронті змін" чи то не знали, чи то чомусь не хотіли розповісти, як усе було, однак надали телефон донецьких колег. Отож, як повідомив прес-секретар Донецької організації «Фронту змін» Віталій Овчаренко, у Львові школярі перебували 4 -11 січня.

За його словами, поїздку організувала донецька туристична компанія, філіал якої є у Львові. Також він сказав, що батьки не хочуть називати туристичну фірму.

Поїздка передбачала різноманітні культурні заходи, екскурсії визначними місцями Львова та області, але дітей, зі слів батьків, забезпечили тільки житлом і харчуванням.

Також батьки стверджують, що дітей годували нерегулярно, хоча йшлося про триразове харчування.

До того ж Віталій Овчаренко повідомив, що за непроведені екскурсії гроші батькам ніхто не повернув. «Батьки скаржаться, але до суду ніхто не буде звертатися», – наголосив він.

Версія туристичної компанії

Як зазначила директор туристичної фірми-організатора поїздки Оксана Хронюк, тур планувався на 5 днів. Але сталося так, що термін перебування школярів у Львові збільшився через те, що багато поїздів скасували. Тому різдвяні канікули для дітей із Донеччини у чужому місті продовжили на 3 дні.

«Довелось дещо обмежити бюджет, оскільки батьки розраховували на певну суму і не збирались збільшувати витрати»,– зазначила вона.

Оксана Хронюк наголосила на тому, що частину екскурсій було проведено. «Але ми пропонували додаткові екскурсії, за додаткову плату»,– розповіла вона.

Директор зазначила, що жодних претензій до фірми, що зустрічала дітей у Львові, нема. «Наші партнери виконали свою роботу в повному обсязі. Вони все зробили грамотно»,– наголосила вона.

«Фронт змін» все не правильно зрозумів», – прокоментувала Оксана Хронюк пасаж із школярами, яких покинула туристична фірма. .Жінка пояснила, що звернулася за допомогою до партійців, аби ті надали транспорт для перевезення дітей. «Школярі жили в хостелі неподалік центру Львова. Щоб показати їм ярмарок чи новорічну ялинку, довелося б везти їх громадським транспортом... Щоб уникнути цього, я вирішила звернутися до партії…», – розповіла Оксана Хронюк.

«Фронт змін» погодився, ще й пообіцяв провести додаткові екскурсії. Я подумала, чому б і ні. І я їм вдячна за все», – додала вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ