Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парубій: Консультації в рамках створення демократичної коаліції проводяться виключно з Блоком Литвина

Розмови про можливість створення широкої коаліції з Партією регіонів – це провокації. Таку думку в коментарі „Гал-info” висловив кандидат у народні депутати від блоку НУ–НС Андрій Парубій.
На думку Парубія, заяви Ющенка про прискорення формування коаліції спричинені потребою прийняття бюджету та низкою інших законопроектів.
„Коаліція можлива лише в рамках НУ–НСу і БЮТу, бо інший формат означає розірвання попередніх угод і проведення нових партійних з’їздів”, – сказав Парубій.
Андрій Парубій також зазначив, що консультації в рамках коаліції НУ–НСу і БЮТу проводяться тільки з блоком Литвина. „Виключно з ним”, – додав Парубій.
Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко вважає, що питання створення демократичної коаліції вимагає ретельного й відкритого діалогу щодо відносин між політичними силами – її учасниками. Про це він заявив учора в інтерв’ю журналістам у Харкові. „Я офіційно доручив Юлії Тимошенко і В’ячеславу Кириленку разом з переговорними групами якомога швидше взяти на себе відповідальність і сформувати демократичну коаліцію”, – сказав він, водночас додавши, що це питання, безумовно, не є простим. „Я розумію, що перевага в три голоси говорить про те, що ми повинні більш ретельно і відкрито говорити про всі нюанси відносин між двома політичними силами, але я вимагаю сьогодні більш активної роботи у формуванні демократичної коаліції”, – підкреслив Віктор Ющенко.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ