Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ПАРЄ обіцяє уважно стежити за виборами

Спостерігачі ПАРЄ уважно стежитимуть за виборчим процесом на виборах до Верховної Ради. Про це заявила співдоповідач Моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи щодо України Майліс Репс в ефірі 5 каналу.

"Рада Європи чітко висловила свою позицію щодо чесних виборів. Але ще рано говорити про те, що буде щось нечесно, поки не почалися самі вибори", - сказала вона.

"Нас та інші міжнародні організації запросили стежити за виборами. І ми, безумовно, дуже уважно стежитимемо за їх перебігом", - зазначила Репс.

"Але ми не хочемо напередодні виборів наперед сказати, що вони будуть несправедливі і нечесні", - підкреслила співдоповідач ПАРЄ.

Репс також розповіла, що у четвер під час відвідин Лук`янівського СІЗО обговорила майбутні вибори з екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

"Говорили про об’єднання опозиції, про судові процеси. Він переймається станом свого здоров'я і також висловив бажання, щоби його відвідав лікар, гідний його довіри. Щоби його обстежили, як слід. І дізнатися про те, чи не загрожує його життю стан його здоров'я", - розповіла вона.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ