Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пасажирам львівських маршруток найбільше дошкуляють водії-курці, – результат операції «Таємний клієнт»

Протягом місяця у Львівській міській раді тривав проект «Таємний клієнт у маршрутках», – повідомила пре-служба Львівської міської ради.

 

«Першим етапом проекту було телефонне опитування, під час якого волонтери дізнавалися, в яких саме маршрутках львів'яни вже стикалися із курінням та нахабністю водіїв. Також щодня відбувалися прямі опитування городян на зупинках маршруток. А на третьому етапі таємні клієнти у час-пік їздили у маршрутках та нотували всі випадки порушення водіями трудової дисципліни», - розповіла керівник управління внутрішньої політики Наталка Міхнова.

 

В результаті роботи «таємних клієнтів» у маршрутках було виявлено і зафіксовано 22 порушення. За результатами телефонного опитування мешканців виявлено, що найчастіше їм Львова дошкуляють водії, які курять під час дорожнього руху. За кожним виявленим фактом міський голова А. Садовий доручив  управлінню транспорту та зв'язку провести службові перевірки, а також провести семінари щодо якості обслуговування пасажирів у маршрутних таксі.

 

Водіїв, які систематично порушують правила поведінки, по-хамськи поводяться з пасажирами, буде притягнуто до відповідальності.

 

Якщо Ви стали свідком проблем у маршрутках, інформуйте на гарячу лінію міста за тел.: 15-80.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ