Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Пасажирів маршруток повідомлятимуть про кишенькових злодіїв

Відтепер у громадському транспорті Львова можна буде прослухати аудіоролик про те, як вберегтися від крадіжок та як діяти далі, якщо все ж таки станеться злочин, – повідомила прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.

Працівники Державтоінспекції Львова розробили поради для містян та роздали аудіозаписи усім перевізникам. Аудіоролики з попередженням про крадіжки у громадському транспорті відтепер лунатимуть у всіх маршрутках.

«Ми вирішили записати і роздати ці записи всім автоперевізникам для того, щоб під час руху вони могли їх включати і нагадувати пасажирам про те, що є небезпека стати жертвою кишенькового злодія, що треба бути уважнішими», - повідомив начальник львівського відділу ДАІ Богдан Мицак.

Водії маршруток таку ініціативу сприйняли охоче. Адже і самі постійно мають справу зі скаргами пасажирів на крадіжки у маршрутках. Кажуть, таке трапляється по декілька разів на тиждень. Тож вмикатимуть для пасажирів попередження якомога частіше.

Пасажири теж вбачають позитив у нововведеннях. Адже, часом, власна необачність може закінчитись втратою речей.

У салонах маршруток розклеїли також листівки з попередженнями. Ця інформація висітиме і у електротранспорті – трамваях та тролейбусах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ