Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Паска пропонує пошукати в Львівській облраді особистостей

Голова фракції „Наша Україна” у Львівській обласній раді Олег Паска передбачає кілька варіантів розвитку подій у облраді після прийняття президентських змін про обмеження кількості заступників голови облради. Про це Паска повідомив у коментарі „Гал-info”.
„Існує декілька можливих механізмів, як будуть обиратися заступники голови Львівської облради, – каже Паска. – Серед них є механізми, коли різні фракції домовляться про двох заступників із існуючих трьох, або обиратимуть заступників заново”.
Ще одним із способів, на думку Паски, є обрання двох заступників шляхом рейтингового голосування з числа існуючих в даний час трьох заступників. Однак, найбільш вдалим Паска вважає четвертий варіант, коли кандидатів на двох майбутніх заступників шукатимуть серед числа „особистостей” в облраді, а відтак рейтинговим голосування оберуть найдостойніших з числа відібраних. „Але цей варіант має найменше шансів на реалізацію”, – каже Олег Паска.
Водночас Паска зауважує, що при умові, коли головою ЛОР є представник міжфракційного об’єднання „Нашої України”, то не обов’язково, що одним із заступників має бути ще один представник об’єднання, зокрема РУХу. „Я думаю, що заступника можна шукати поза форматом міжфракційного об’єднання „Наша Україна”, – каже Паска. – Тому можливо, що заступники керівника облради будуть у форматі „Батьківщина” і УНП, або УНП і „Пора”. Все залежить від політичних домовленостей, і можна проводити дискусії з цього питання”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ