Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Паспорти аптечного закладу погоджуватимуть у «Дозвільному офісі»

Управління «Дозвільний офіс» прийматиме документи для погодження паспортів аптечних закладів Львова. Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив технічний регламент здійснення погоджувальної процедури. Заявник може подати адміністратору управління «Дозвільний офіс» пакет документів та протягом семи робочих днів отримати у «Дозвільному офісі» погодження паспорта від Департаменту економічної політики Львівської міської ради. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
«Таку процедуру розробили з метою спрощення і встановлення єдиного підходу при здійсненні дозвільно-погоджувальних процедур», — повідомила директор Департаменту економічної політики Ірина Кулинич.
У переліку документів для отримання погодження паспорту аптечного закладу 8 документів. Серед них: паспорт аптечного закладу, попередньо погоджений з Державною санітарно-епідеміологічною службою та органами державного контролю якості лікарських засобів, копію ліцензії Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення та інші.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ