Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Патріарх Філарет взяв участь у презентації книги "Три розмови про Україну"

12 липня 2018 року Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відвідав книгарню “Є”, де взяв участь у презентації книги В’ячеслава Кириленка “Три розмови про Україну”. Про це повідомили в Інформаційному управлінні УПЦ Київського Патріархату

Святійшого Владику супроводжував Патріарший намісник, митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній.

Книга складається з трьох бесід: з Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом, з українським письменником Василем Шклярем та з телеведучим Миколою Вереснем.

“Це три розмови, вони на різні теми, але всі діалоги про одну справу, яка нас всіх найбільше хвилює, і якою ми найбільше переймаємося ось уже не один рік, і ми - як співавтори, і ви – як читачі, а ця справа – Україна , і все, що пов’язане з нашою рідною країною, її становленням, боротьбою за неї та її подальшим майбутнім”, – зазначив В’ячеслав Кириленко.

Власне перша частина книги, яка називається “Віра”, і є розмовою з Його Святість. Це бесіда про віру в Бога і про віру в Україну, про становлення Української Церкви після здобуття Україною Незалежності, але в контексті усієї палітри докорінних соціальних та політичних змін, що відбулися в країні від початку 1990-х років.

Впродовж презентації було обговорено й інші важливі теми, що турбували та продовжують турбувати українське суспільство і кожен присутній мав змогу поставити своє запитання автору, а також учасникам описаного в книзі діалогу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ