Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ готується до відзначення п’ятої річниці візиту Святійшого Отця Івана Павла ІІ в Україну

Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ запланувала низку заходів на відзначення п’ятої річниці візиту Святійшого Отця Івана Павла ІІ в Україну — про це сьогодні, 23 травня 2006 року, під час веб-конференції на офіційному сайті глави УГКЦ, присвяченій темі молоді, повідомив голова комісії о. Йосиф Мілян.

Так, зокрема, з 22 до 25 червня відбудеться фестиваль сакральної музики молодіжних хорів, 23 червня — виставка мистецьких робіт «Молодь в пам’ять Папи», 25 червня — завершення тижня місій у храмі Різдва Пресвятої Богородиці для вірних сихівської парафії і мешканців Сихівського мікрорайону, а також завершення хорового ферстивалю та духовно-мистецька програма на місці зустрічі з Папою, біля храму.
27 червня — відкриття та освячення скульптури «Христос — Добрий Пастир» в молодіжному реколекційному центрі в м. Новояворівську.
Нагадаємо, що через місяць виповниться п’ять років з часу візиту Івана Павла ІІ в Україну. Тоді, на Сихові, Патріарша комісія у справах молоді організувала зустріч Папи із молоддю.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ