Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Патрульні Львова затримали підозрюваних у розбої

Патрульна поліція
Патрульна поліція
Патрульна поліція
Патрульна поліція
Патрульна поліція
Патрульна поліція
Патрульна поліція
Патрульна поліція
1/4
Патрульні Львова сьогодні, 11 березня, вночі затримали підозюбваних у розбої, який стався в районі вулиць Дорошенка-Костюшка.

Близько 2 години ночі екіпаж 1 роти 2 батальйону патрульної поліції, отримав виклик про розбійний напад в районі вулиць Дорошенка-Костюшка. Патрульні негайно прибули на виклик де їх зустріли два заявники, які розповіли що група невідомих осіб нанесла їм тілесні ушкодження і забрала рюкзаки з конкретними назвами в яких були документи та особисті речі та мобільні телефони. З

а словами потерпілих, зловмисники побігли у напрямку Головної пошти. Орієнтування за описами нападників передали 2 роті 2 батальйону. Один з екіпажів 2 роти помітив на зупинці громадського транспорту, яка на вулиці Сахарова двох осіб, які співпадали за описами заявників. Побачивши патрульних, особи встали і пішли у протилежному напрямку. Інспектори зупинили їх і одразу побачили на одязі, взутті та руках плями схожі на кров та рюкзаки потерпілих.

На сходах будівлі поруч лежали два телефони походження яких особи не змогли пояснити. На місце події патрульні привезли потерпілих та викликали слідчо-оперативну групу. Заявники упізнали нападників та свої речі. Також, зазначили, що з ними був третій чоловік у червоному светрі.

Слідчі, які приїхали на місце події вилучили з одного наплічника червоний светр. Патрульні 2 роти продовжили пошуки третього підозрюваного. Затримані повідомили, що живуть на вулиці Володимира Великого, тому екіпаж вирушив саме в напрямку тієї вулиці. Неподалік екіпаж патрульних зупинив чоловік і попросив підвезти його до мосту на вулиці Княгині Ольги, патрульні одразу зрозуміли, що ця особа може бути причетною до розбою. Вони запросили сісти його в автомобіль і вирішили повернутися на місце де працювали слідчі. Один з потерпілих сказав, що саме цей 20- річний чоловік наносив йому тілесні ушкодження. Один із 20-річних поплічників притягався за грабіж поєднаний з насильством. Осіб доставили у Галицький відділ поліції. Слідчі попередньо кваліфікували справу за ч.2 ст. 187 ККУ, а саме розбій вчинений за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років із конфіскацією майна. Затримані перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання до вироку суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ