Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Павленка, Томенка та Сафіуліна запросив Димінський

Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський підтвердив «Гал-info», що ініціатором приїзду делегації з Києва для вирішення проблеми зі стадіоном Україна виступив саме клуб. «Ми (клуб) звернулися з офіційним листом до Федерації футболу України, до Професійної футбольної ліги та Верховної Ради з тим, щоб вони розібралися у ситуації зі стадіоном «Україна», яка ставить під загрозу проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року у Львові, і вони погодились приїхати до Львова», – сказав  Димінський.

Як стверджує Димінський, ніхто з тих, хто приїде до Львова, йому особисто нічого не обіцяв. Мовляв, вони самі розбиратимуться у ситуації. Щодо можливої участі Димінського у цій зустрічі, то почесний президент ФК «Карпат» сказав, що це станеться, якщо його хтось запросить. Наразі такого запрошення не поступало, каже Димінський.    
Сьогодні з робочим візитом у Львові перебуватиме міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, народний депутат України від фракції БЮТ Микола Томенко та Президент Професійної футбольної ліги Равіль Сафіулін. За попередньою інформацією, делегація сьогодні  матиме зустріч з головою ЛОДА Петром Олійником та почесним президентом футбольного клубу „Карпати” Петром Димінським.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ