Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Павлів та Синютка очолили спеціальну комісію ЛМР з врегулювання ситуації щодо розміщення МАФів

З метою врегулювання ситуації щодо розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності і порядку надання дозволів на відкриття об’єктів торгівлі і сфери послуг у Львівській міській раді утворено спеціальну комісію, яка до 1 червня 2007 року має розглянути усі заяви, що надійшли до міської ради на розміщення малих архітектурних форм до моменту прийняття ухвали «Про призупинення встановлення малих архітектурних форм у м. Львові» (від 01.12.2005 р.). Про це «Гал-info» повідомилиу прес-службі Львівської міської ради.
Комісія збиратиметься щотижня і до початку літа на розгляд виконавчого комітету буде винесено схему розміщення малих архітектурних форм.
Очолили комісію директор департаменту містобудування Андрій Павлів та директор департаменту економічної політики Олег Синютка. До комісії за згодою також увійшли головний санітарний лікар м. Львова, представники постійних депутатських комісій законності та економічної політики, архітектури, містобудування та охорони історичного середовища, фінансів та планування бюджету, представник комітету підприємців Львівщини, представник громадської організації «Об’єднання підприємців «Місто Лева» та представники ініціативних груп від районів міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ