Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Павло Качур буде виконувати обов’язки міністра до формування нового уряду та сподівається очолити в ньому міністерство

Міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України Павло Качур буде виконувати обов’язки міністра до формування нового уряду та сподівається очолити в ньому міністерство. Про це він сказав в коментарі «Гал-info» з приводу відставки уряду.
За його словами, згідно з конституційними нормами, міністр продовжує виконувати свої обов’язки до формування нового уряду. Павло Качур також додав, що має намір очолити Міністерство будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства в новому уряді.
Павло Качур додав, що в новому уряді буде продовжувати працювати над стратегією, яку визначило міністерство, а саме участь у формуванні та забезпечення реалізації державної політики у сферах будівництва, містобудування, архітектури, промисловості будівельних матеріалів, житлово-комунального господарства та міського електричного транспорту, а також державної житлової політики;  здійснення управління, міжгалузевої координації діяльності та функціонального регулювання у зазначених сферах;  збереження традиційного характеру середовища, історичних ареалів населених місць, пам'яток архітектури і містобудування; проведення реформи житлово-комунального господарства та перетворень у будівництві і промисловості будівельних матеріалів; технічне регулювання у сферах будівництва, містобудування, промисловості будівельних матеріалів, житлово-комунального господарства та міського електричного транспорту; регулювання діяльності суб'єктів природних монополій у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, а також участь у регулюванні діяльності у сфері теплопостачання, крім діяльності суб'єктів господарювання, що здійснюють комбіноване виробництво теплової і електричної енергії тавикористовують нетрадиційні чи поновлювані джерела енергії.
З квітня 1990 року по серпень 1993 року – заступник голови Львова, депутат  Львівської міськради.
З серпня 1994 року по березень 1996 року  - перший заступник голови виконавчого комітету Львівської міської ради, директор департаменту економічної політики та ресурсів виконавчого комітету Львівської міської ради.
Народний депутат України 4-го скликання з квітня 2002 року, висувався  Виборчим блоком політичних партій "Блок Віктора Ющенка "Наша Україна” по виборчому округу N117 (Львівська область). З 12 суперників набрав „ за ”- 41,38%.
Павло Качур з 28 вересня 2005 року Указом Президента призначений міністром будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ