Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Павло Качур вважає для себе першочерговим завданням на посаді голови Сумської ОДА формування бюджету Сумщини на 2007 рік

Павло Качур вважає для себе першочерговим завданням на посаді голови Сумської ОДА формування обласного бюджету на 2007 рік — про це він заявив „Гал-info”. Ще сьогодні пан Качур, як він зазначив, закінчуватиме свої справи в Києві, а вже завтра вирушить на Сумщину – вивчати справи цієї області. За словами екс-міністра архітектури та містобудування, колишнього львів’янина, призначення керівником Сумської області повною несподіванкою для нього не було.

„Я не можу сказати, що це несподіванка, розмова зі мною велася ще до призначення, але сам факт призначення – це завжди емоційний момент”, — зазначив Павло Качур.
Не стала несподіванкою нова посада і для колишнього міністра молоді та спорту Юрія Павленка, який став головою Житомирської ОДА. Як повідомив „Гал-info” пан Павленко, про своє призначення він знав заздалегідь. Юрій Павленко так само, як Павло Качур, тільки починає вникати у справи своєї області, отож про свої перші кроки на новій посаді наразі не говорить.
Нагадаємо, сьогодні, 26 грудня, указом Президента України Павла Качура призначили головою Сумської, а Юрій Павленка — головою Житомирської областей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ