Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Павло Розенко: Відкриття амбулаторій первинної допомоги – це лише старт медичної реформи

Як повідомляє прес-служба Віце-прем’єр-міністра України, поява нових амбулаторій первинної допомоги по всій України – це лише старт медичної реформи.

Про це сьогодні на відкритті Шпанівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини та первинної медико-санітарної допомоги, що на Рівненщині, сказав Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

ʺЦе лише старт наших реформ у системі охорони здоров’я.  Ініціатива Президента України Петра Порошенка щодо розвитку сільської медицини завдяки злагодженій співпраці Уряду та місцевої влади, як ми бачимо, успішно втілюється по всій Україні, - сказав він. - Це також підтверджує ефективність реформи децентралізаціїʺ. 

Павло Розенко наголосив, що магістральним завданням чинної влади, Уряду і Президента України є наближення медичних послуг до кожної людини. ʺСімейна медицина стає наближеною до кожного громадянина, змінюються принципи і  підходи до надання медичних послуг. І, що надзвичайно приємно, протягом останнього півріччя ми спостерігаємо різке зростання заробітних плат медичних працівників, зокрема лікарів сімейної медициниʺ, - зазначив Віце-прем’єр-міністр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ