Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Пеппі - Довга Панчоха” з’явилась у новому форматі

У рамках ХІІІ Національного форуму видавців у Львові Львівська обласна бібліотека для дітей разом з громадською організацією Товариство „Дерево життя” провела презентацію аудіокниги Астрід Ліндгрен „Пеппі - Довга Панчоха”.
Презентація відбувалася у формі іменин Пеппі, на яких була присутня сама героїня. Вона проводила для дітей різноманітні забави та конкурси, роздавала призи та пригощала тістечками. На іменини до Пеппі були запрошені діти-інваліди (школа-інтернат №100 для сліпих дітей), школа-інтернат №6 для дітей з розладами мови та здорові діти (школа №37).
Аудіокнига „Пеппі - Довга Панчоха” записана на студії „Наголос” в процесі реалізації благодійного проекту „Розвиток ринку аудіокниг в Україні”. Керівник проекту запису – аудіокниги – Орест Стадник, звукорежисер – Ярослав Луцик. Пеппі говорить голосом львівської актриси Першого українського театру для дітей та юнацтва Ольги Гапи.
Як повідомили автори проекту, ця книга допоможе дітям із вадами зору краще познайомитись із героїнею Астрід Ліндгрен.
В рамках проекту розвитку аудіокниг в Україні записано 5 аудіокниг. Крім „Пеппі -  Довга Панчоха” Астрід Ліндгрен, вийшли також „Казки Андерсена”, „Богдан Хмельницький” Проспера Меріме та найближчим часом з’явитьсмя «Чарівник країни Оз» Л.С.Баума.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ