Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перебуваючи сьогодні з візитом на Тернопільщині, Президент зустрінеться з провідними журналістами Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей

Сьогодні, 22 березня, Президент Віктор Ющенко відбув з одноденною робочою поїздкою до Тернопільської області. У поїздці Віктора Ющенка супроводжують Павло Качур, міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства, Ігор Ліховий, міністр культури і туризму, Вадим Гуржос, голова Державної служби автомобільних доріг. Про це повідомив офіційний сайт Президента.
Заплановано, що у Збаражі В. Ющенко проведе нараду з питань розвитку туристичної галузі регіону та збереження й відновлення пам’яток архітектури малих міст Тернопільщини. О 18.00 глава держави зустрінеться з провідними журналістами Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей. У прямому ефірі зустріч транслюватимуть Перший національний та місцевий телеканал TV-4.
Віктор Ющенко також планує відвідати Тернопільський державний економічний університет, де він навчався на початку сімдесятих років.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ