Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перед нами не стоятиме проблема торгів за посади чи квотного принципу, - Синютка

У радах Львівщини повинна бути сформована проукраїнська більшість. Про це заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Нам не потрібно у Львівській облраді та радах інших рівнів створювати опозицію та партію влади, - зазначив керівник області. -  Нам важливо об’єднати усі проукраїнські патріотичні сили, які не займаються популізмом, а які професійно відноситимуться до виконання своїх обов'язків. Окрім того, перед нами не стоятиме проблема торгів про посади чи квотного принципу. Головне питання - стратегія розвитку Львівщини і підтримки цієї стратегії радами усіх рівнів".

За словами Олега Синютки, жодної антиукраїнської, сепаратистської, прокомуністичної та проросійської політичної сили не буде представлено в радах усіх рівнів Львівщини. Львівська область продемонструвала високу явку виборців – близько 57%.

На гадаємо, що Президент Петро Порошенко наголосив на тому, що переважна більшість виборців віддала голос за демократичні сили, що дає можливість сформувати проукраїнські коаліції у місцевих радах і продовжити шлях реформування країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ