Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перед тим, як оголосити про смерть коаліції, Литвин пішов порадитись

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин зібрав лідерів фракції на погоджувальну раду для вирішення долі коаліції. Про це він оголосив сьогодні, у вівторок 2 березня, на засіданні парламенту.

 

"Керівників фракції прошу зібратися в кабінеті голови Верховної Ради, щоб ми обговорили цю ситуацію", - сказав литвин.

 

Перед цим "регіонал" Олександр Єфремов наголосив, що фракція "наполягає або на оголошення про припинення діяльності коаліції, або скликати погоджувальну раду, щоб визначити позицію".

 

"Сьогодні випливає десятиденний термін, коли представники коаліції мали подати необхідні підписи по 226 депутатах. На скільки ми розуміємо, цих підписів немає", - зазначив він.

 

В свою чергу представник БЮТ Іван Кириленко наголосив, що коаліція ее зобов’язана подавати підписи, бо закон зворотної сили не має.

 

"Ми нікому нічого не зобов’язані. Коаліція формувалась згідно конституції і діючого на той час регламенту і ми нічого на стіл нікому не зобов'язані класти, закон зворотної сили не має... тому, якщо є у вас 226 голосів, які необхідні, щоб створити коаліцію, викладіть на стіл, ми слова вам не скажемо... і побажаємо вам успіхів в роботі", - наголосив він. -Українська правда.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ