Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перед Великоднем депутат Володимир Кожан обдарував Львівський дитячий будинок№1, яким він заопіковується вже 10 років

Депутат Львівської обласної ради Володимир Кожан перед Великоднем обдарував Львівський комунальний будинок дитини №1. Діти дістали кошечки, у яких свіжоспечені пасочки, фрукти та інші ласощі і, звичайно, багато іграшок.
 "Я вже боялася, що ви не приїдете, - розпочала розмову головний лікар комунального будинку дитини №1, що по вул. у Львові, Алла Лігостаєва. – Навіть по-доброму почала обурюватися. Кажу дівчатам: «Як це так, щороку до дітей з подарунками до Великодня приїжджають, а цього року навіть і не телефонували. А вже чистий четвер!".

Нині на вихованні та оздоровленні у Будинку дитини №1 перебуває 74 малюки. Це діти віком від двох тижнів до п’яти з половиною років. Лише двоє з них – круглі сироти. Решта - це здебільшого діти, батьки яких позбавлені батьківських прав. Що таке материнська та батьківська любов ці малюки не знають. Їхнє майбутнє не визначене: або усиновлення, або дитячий будинок.

«Дивишся на цих діток – серце крається. Вони такі беззахисні, - каже Володимир Кожан. – Коли я вперше побував у цьому Будинку дитини, то зобов’язався їм допомагати і дотримаю свого слова, не сумнівайтесь», - заявив він.
Власне, Володимир Кожан опікується цим дитячим закладом вже десять років. Звісно батьківського тепла дітям не заміниш. Однак, у Будинку дитини чимало потреб і матеріальна допомога ніколи не є зайвою. Тому щороку, особливо напередодні великих християнських та державних свят, Володимир  Кожан тут бажаний гість.

Зі свого боку, діти теж підготувалися до зустрічі. Віршики та Великодні пісеньки – такою була подяка за подарунки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ