Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Передача про військових “Камуфляж”, яка виходила на “12 каналі”, може припинити своє існування

Львівська обласна телерадіокомпанія може припинити трансляцію передачі про проблеми військових “Камуфляж”. Про це йшлося 21 вересня на  внутрішній нараді ТРК. Як розповів “Гал-info” підполковник Західного оперативного командування Олександр Поронюк, керівництво ЛО ТРК обґрунтувало своє рішення тим, що актуальність програми себе вичерпала, оскільки йде реорганізація Західного оперативного командування.

“Попри те, що йде реорганізація, всі частини ЗОКу залишились. Залишився Яворівський полігон, військовий госпіталь, військові частини,  залишились всі соціальні проблеми військових. Не все повинно вимірюватись грошима, тим більше залишилось без об’єктивного висвітлення життя людей, які захищають суверенітет нашої Держави! Сюжети, які подавались у передачі відзначались актуальністю, об’єктивністю, новизною і реальним висвітленням життя військових. Загалом по телебаченню ми бачимо тільки негатив, що пов’язують з військовою службою, зокрема дідівщина. І жодна інша телепередача не висвітлює життя військових  зсередини, з погляду людей, котрі там працюють, а не з погляду дилетанта, який не відрізнить офіцера від прапорщика. До того ж ЗОК ніхто не повідомив про закриття цієї передачі, тоді як ми  всіляко сприяли у її виробництві”,- зазначив “Гал-info” Олександр Поронюк.
Своєю чергою генеральний директор ЛОДТРК Ярослав Климович у коментарі «Гал-info» заявив, що він абсолютно не заперечує проти передачі «Камуфляж», проте для її підготовки потрібна активна співпраця з прес-службою ЗОКу, якої останнім часом не спостерігається. «Через реорганізацію ЗОКу прес-служба скоротилася і фактично самоусунулася від підготовки програми, а робити її самотужки журналістам тяжко, адже програма спеціалізована. Останнім часом у передачі виходили фільми, які надіслало Міністерство оборони,  причому вони були настільки низької якості, що їх взагалі не можна було випускати в ефір», – сказав Ярослав Климович. За його словами, «Камуфляж» буде виходити до Нового року, але якщо за цей час не налагодиться тісна співпраця з прес-службою ЗОКу, то проект буде закритий, а натомість, імовірно, буде виходити програма про правоохоронців.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ