Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Передачі Радіо „Воскресіння” відтепер можна слухати в мережі Інтернет

Україномовні релігійно-просвітницькі передачі Радіо „Воскресіння” відтепер можна слухати в мережі Інтернет за веб-адресою Національної радіокомпанії України http://www.nrcu.gov.ua/, — повідомляє Релігійно-інформаційна служба України з посиланням на редакцію радіо.

Передачі Радіо „Воскресіння” у блоці денних радіопрограм Першого Каналу Національного Радіо транслюються в режимі on-line, а також по Національній радіомережі у понеділок та вівторок о 21.30 год., в четвер та п’ятницю о 22.30 год.
Окрім проводової радіомережі ці програми поширюються також ефірними передавачами у діапазонах ультракоротких, середніх та довгих хвиль у найбільших містах України: Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Ізмаїл, Київ, Кіровоград, Луганськ, Львів, Полтава, Феодосія, Харків та ін. Всього на території України для трансляції програм Радіо „Воскресіння” задіяно 106 радіопередавачів.
Окрім того, програми Радіо „Воскресіння” звучать щодня на хвилях „Еко-Радіо” (89,7 FM) о 7-ій ранку в блоці з лідером суспільно-політичних програм Радіо „Свобода”.
У цифровому форматі програми Радіо „Воскресіння” можна слухати в Інтернет-мережі за адресою: http://www.rr.lviv.ua.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ