Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перегони другого етапу Кубку МАСЕС-2006 через дощ перенесли на вересень

Складні погодні умови не дозволили вийти на старт учасникам другого етапу Кубка МАСЕС-2006, який мав розпочатися в суботу, 26 серпня, о п’ятій вечора на львівському мототреку СКА. Спільним рішення суддівської колегії та представників команд перегони відклали на другу половину вересня. Цікаво, що так само через дощ було перенесено з червня на липень перший етап змагань в польському місті Кросно. Повідомили у Львівському спортивному клубі мотоциклетного спорту „СКА-спідвей”.
Нагадаємо, що погода зіпсувала свято львівським прихильникам спідвею й під час травневого чемпіонату Європи. Тоді страшна злива почалася під час перегонів. І хоча цього разу безпосередньо перед початком змагань дощ припинився, проводити заїзди на вкритому водою львівському мототреку було надзвичайно складно. Менш ніж за годину до старту на спільній нараді суддів і представників команд було вирішено перенести змагання на інший термін.
„За таких самих складних погодних умов відклали на наступний день відбірковий раунд молодіжного чемпіонату світу в Дебрецені. Але одразу кілька спортсменів, які мали контракти з клубами і відповідно старти в інших містах, залишили Дебрецен. З цих міркувань ми перенесли змагання на інший час, – пояснив рішення головний суддя другого етапу Кубка МАСЕС-2006 Олександр Лятосінський. – Єдина проблема як знайти дату, яка в влаштовувала усіх і вставити її в напружений міжнародний календар змагань. Швидше за все, знову учасники перегонів зберуться в нашому місті в другій половині вересня. Попередню згоду вони дали. Незабаром в їхні національні федерації буде направлена інформація про можливі строки проведення змагань і ми остаточно визначимося з датою”.
Усі гроші за продані квитки було повернено. Також організатори компенсували дорожні витрати усім учасникам відкладених змагань. Відзначимо, що серед них були не лише українські спідвеїсти, а й польські майстри Януш Шльончка, Каміл Зелінскі, Мачей Цесельський, Пшеміслав Дондела, угорці Гіла Совлоші і Ласло Корцогі, словак Растіслав Бандзі та інші. Мав виступати в суботу на львівському мототреку і переможець першого етапу Кубка МАСЕС-2006 в Кросно молодий український гонщик Андрій Карпов. Він, до речі, днями здобув срібну медаль юніорського чемпіонату Європи у Хорватії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ