Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перехід у фракцію БЮТ буде непоодиноким випадком в обласній раді – Олекса Гудима

„Вихід Галини Юрків з лав фракції УНП був для мене несподіванкою. Галина Юрків поінформувала мене як голову фракції тільки під час вчорашньої сесії обласної ради”, – прокоментував кореспонденту “Гал-info”  Олекса Гудима вчорашній перехід Галини Юрків у фракцію БЮТ.
„Мотиви переходу з фракції УНП є виключно справа самої Галини Юрків. Мені важко тут про щось конкретне говорити, але, як мені відомо, Ігор Держко є родом зі Стрия, як і пані Галина, тому висновки робіть самі. БЮТ є політична сила, яка десь чимось ідеологічно схожа на УНП – це не є Партія регіонів. Я особисто переконаний, що після вчорашньої заяви Президента перехід у фракцію БЮТ буде не поодинокий випадок в обласній раді”, – наголосив Олекса Гудима.
Нагадаємо, 3 серпня під час засідання позачергової сесії ЛОР депутат від УНП Галина Юрків заявила про свій вихід з УНП та вступ до БЮТу, мотивуючи свій вчинок тим, що, за її словами, БЮТ - це єдина політична сила, яка продемонструвала послідовну позицію національно-демократичної сили.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ