Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перехрестя вулиць Личаківська-Пасічна реконструюють у вигляді кільця

15 березня 2017 року у Львові відбудеться публічне представлення детального плану території, обмеженої вул. Долішньою, вул. Х. Колумба, вул. Проектованою, залізничною колією, вул. Личаківською, вул. Яловець, вул. М. Голубця, вул. Яровою, вул. Запольською, вул. Пасічною у м. Львові. Про це повідомили на порталі депутатів ЛМР.

У проекті опрацьовано планувальне рішення щодо використання та забудови території, орієнтовною площею 50,09 га. Розрахунковий термін реалізації ДПТ — 10 років, в тому числі 1-ша черга — 3-7 років.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІМП «Містопроект».

Зі слів головного архітектора проекту Петра Крупи, детальний план території розробляється з метою комплексної реконструкції території у визначених межах та деталізації рішень генплану міста.

«Основним завданням ДПТ було вирішення організації руху транспорту, в межах проектованої території, на першу чергу, передбачену генпланом з максимально можливим збереженням існуючої структури вулиць та існуючої забудови. У зв’язку з цим у ДПТ запропонована транспортна розв’язка на примиканні  вул.Личаківської та Пасічної в одному рівні у вигляді транспортного кільця,  взамін передбаченої раніше розробленою містобудівною документацією, транспортної розв’язки у 3-ох рівнях».

Як повідомляється у пояснювальній записці, передбачено комплексний благоустрій території з встановленням санітарно-захисних зон та ліній регулювання забудови на території Авторемонтного заводу для забезпечення нормальних умов проживання в прилеглих кварталах садибної житлової забудови на вул. Голубця, Яловець. З метою максимально можливого збереження існуючої забудови, переглянуто габарити червоних ліній вулиць в сторону їх зменшення.

Громадське слухання триватиме щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території, обмеженої вул. Долішньою, вул. Х. Колумба, вул. Проектованою, залізничною колією, вул. Личаківською, вул. Яловець, вул. М. Голубця, вул. Яровою, вул. Запольською, вул. Пасічною у м. Львові із 03 березня по 27 березня 2017 року.

Місце проведення: Середня загальноосвітня школа № 63 (м. Львів, вул. Личаківська, 171). Початок о 18.00.

Пропозиції просимо подавати до 27 березня 2017 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій — Файфурка О. С., тел. 032 297 57 63.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ