Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Переказати гроші „до запитання” на Львівщині можна в 9 містах області

Послугою „Укрпошти” з переказу грошей по запиту на Львівщині можна скористатися у 9 містах області – повідомила „Гал-іnfо” заступник директора Львівської дирекції УДППЗ „Укрпошта” Лілія Морміль.

За її словами, послуга надається в об’єктах поштового зв’язку, обладнаних автоматизованим робочим місцем “Приймання та передача електронних переказів”, і такі місця створені у поштових відділеннях Львова, Червонограда, Буська, Самбора, Старого Самбора, Бродів, Дрогобича, Стрия, Турки.
Нагадаємо, „Укрпошта” запровадила пілотний проект з переказу грошей поштою „по запиту”. Адресат  може отримати надісланий йому переказ у будь-якому об’єкті поштового зв’язку, що надає цю послугу (наразі в Україні є 155 таких поштових відділень).
Запровадження нового способу пересилання електронного переказу надає можливість клієнту отримувати переказані гроші незалежно від місця його знаходження, тобто без прив’язки до конкретного населеного пункту. Це створює певні переваги при користуванні послугою категоріям громадян, які подорожують, перебувають у відрядженні чи на відпочинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ