Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Перемога опозиції на осінніх виборах завадить вровадженню другої державної мови

Заяви Януковича про другу державну мову чітко засвідчили – влада остаточно визначилася щодо свої пріоритетів. Про це заявив лідер партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко. Повідомила прес-служба партії.

«Янукович не бачить європейської України із демократичними правами й свободами та достойним рівнем життя.Курс цієї влади - Євразійський союз Путіна», - зазначив політик».

Він наголосив, що це знакова заява, яка засвідчила, що наступні кроки влади - згортання демократичних процесів, підготовка до фальсифікації парламентських виборів й подальше дистанціювання від Євросоюзу, яке призведе до ізоляції України.

«При цьому уже йде повне згортання українського гуманітарного простору.Саме тому Табачник, який нищить україномовний освітній простір, отримав міністерську недоторканість, і тому ми знову чуємо заяви Януковича про державний статус російської мови», - підкреслив він.

На переконання В’ячеслава Кириленка, єдиний спосіб протистояти цим загрозливим процесам – об’єднання усіх патріотичних сил.

«Зупинити процеси здачі українських інтересів можна лише об’'єднанням опозиції й перемогою на осінніх парламентських виборах», - переконаний Кириленко.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ