Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перемогти "Беркут" можна лише кількісною підтримкою народу, моральним тиском і адекватними перемовинами

"Сьогодні зо дві години розмовляли на Грушевського з ВВ і деякими беркутами. Ось деякі спостереження: 1. Їх умовно можна поділити на 3 категорії: ВВ-строчники і курсанти (пацанята), ВВ-контрактники (типові жорсткі мєнти) і власне беркут", про це на Фейсбуці Правого сектора пише Sergyi Borysenko з просиланням на Taras Tymo.

"Перші не проблема, принаймні на половину просто попадають на землю у випадку жорсткого бою. Другі в більшості мають промиті мізки (наприклад, вважають, що ми протестуємо за легалізацію гомосексуалізму і перші на них напали), доволі ...злобні і будуть діяти нещадно. Це типові "хохли", в яких начальство, яке платить "получку", завжди праве, а про ніщо інше на світі вони просто не здатні думати. Беркути - дуже цинічні, зухвалі і зверхні, битимуться жорстоко і до останнього.

2.Вони неймовірно тупі і вузькозорі. Це наша слабість, бо протестувальники це або люди прості і незіпсуті, або інтелігенція і середній клас. Ми просто не здатні зрозуміти, що хтось може мислити і діяти ТАК ТУПО. Тому очікувати від них розуміння, гнучкості, компромісів не можна. Це фатальна помилка. Якщо буде наказ, вони битимуть нещадно всіх.

3.Потрібні адекватні переговорники, які можуть говорити з ними їх мовою, а не істерикувати, тиснути чи загравати з ними.

4.Фатальна помилка - давати рупор Ляшкові. Вони знають, що він "голубий" і люто його за це ненавидять. А він безперестанку волає у мегафон, закликаючи їх переходити на бік народу... Мегафон треба віддати якимось колишнім десантникам, афганцям, генералам з нормальною репутацією...

5. НАЙВАЖЛИВІШЕ: вони бояться кількості людей, і зневажають демонстрантів за те, що нас є замало, лише декілька тисяч. Тут мусить бути більше людей! Вони відразу посипляться під натиском юрби хоча б у 50 000, тим більше, якщо дії будуть швидкими, жорсткими і рішучими.

ВИСНОВОК: перемогти їх можна лише кількісною підтримкою народу, а наблизити перемогу - моральним тиском з усіх сторін і адекватними перемовинами. Треба блокувати постачання амуніції, продуктів, і підмогу! Вони виснажуються і нездатні протистояти без своїх спецзасобів (гранат, газу...)".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ