Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переможець конкурсу емблем «Львів-2012» отримає 10 тис. гривень

Переможець конкурсу з розробки емблеми «Львів 2012» отримає 10 тисяч гривень, які будуть надані одним з львівських підприємств з метою підтримки творчості мешканців міста, їх залучення до важливих подій, що відбуваються у місті Львові, а також промоцією стрімкого розвитку міста, його інфраструктури, пожвавлення життя міста у всіх сферах до 2012 року - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Перший етап конкурсу, оголошеного міським департаментом «ЄВРО 2012», тривав від 3 вересня до 6 жовтня 2008 року. Впродовж цього часу всі охочі мали змогу запропонувати власну ідею емблеми «Львів — 2012», яка би була просякнута духом Львова і водночас сприяла б розвитку місцевого патріотизму, соціальній інтеграції та згуртуванню мешканців міста. Загалом, на конкурс було подано понад 200 робіт 186 учасників, серед яких були студенти вищих навчальних закладів та відомі дизайнерські колективи.
10 жовтня на засіданні журі, яке утворили відомі митці Львова, дизайнери, депутати та посадовці Львівської міської ради, за підсумками рейтингового голосування було відібрано дванадцять найкращих робіт, як вже представлені у другому етапі конкурсу.
Роботи півфіналістів опубліковано на Інтернет-сторінках Львівської міської ради, а також представлено в Музеї модерного мистецтва (вул. Валова 18а). Віддати свій голос за потенційну емблему можуть всі охочі. Робота, яка набере найбільше число голосів за підсумками голосування, отримає три додаткових бали до конкурсної оцінки журі у фінальному голосуванні. Станом на сьогодні за кращу емблему вже проголосувало близько 650 осіб. Після цього члени журі підіб’ють підсумки та визначать остаточного переможця конкурсу з розробки емблеми «Львів – 2012».
Спільна акція нагородження переможців конкурсу та відзначення дванадцяти кращих робіт запланована на останній тиждень листопада.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ