Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переможець конкурсу „Найкраща книга Форуму-2006” отримає 3 тисячі гривень

Станом на 7 серпня на участь у Форумі видавців – 2006 подано 444 заявки, котрі продовжують надходити – повідомили організатори Форуму.
Під час Форуму – 2006 буде проводитись конкурс на визначення найкращої книги. Призовий фонд конкурсу «Найкраща книга Форуму 2006» становить 18 500 гривень. Сума винагороди зараховується в оплату за участь у наступному 14 Форумі видавців у таких розмірах: володареві гран-прі - 3000 грн; видавництвам, чиї книги визнано найкращими, - по 1000 грн; видавництвам, нагородженим спеціальними відзнаками - по 500 грн.
Також відбудеться міжнародний літературний фестиваль, що відбувається вперше і є безпрецедентним в Україні, – досі у нас не було літературних акцій такого масштабу. Так, цьогоріч до участі у Фестивалі запрошено письменників із 8 країн: Австрії, Білорусі, Латвії, Литви, Німеччини, Польщі, Росії, України.
Серед учасників – Юрій Андрухович, Сергій Жадан, Тарас Прохасько, Віктор Єрофєєв, Інґо Шульце, Томас Бруссіґ, Дорота Масловська, Мартін Полляк, Маріус Івашкевічюс, Міхал Вітковський, Сєрґєй Тімофєєв, Андрій Бондар, Софія Андрухович, Таня Малярчук, Ірена Карпа, Наталка Сняданко та ін.
Співорганізаторами цьогорічного Фестивалю виступили Берлінський літературний колоквіум (LCB), Культурний інститут “Allianz” (Німеччина) та Польський інститут у Києві. Організатор Фестивалю – Форум видавців у Львові. Координатори Фестивалю – Остап Сливинський та Софія Онуфрів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ