Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переможцем шоу «Х-фактор» став Олексій Кузнєцов: виграв 2 млн грн

Переможцем шоу на телеканалі СТБ став 19-річний студент Донецького музучилища. Ім’я переможця стало відоме під час гала-концерту шоу “Х-фактор” 8 січня. Він отримав приз у розмірі два мільйони гривень – рекордну нагороду серед українських телепроектів. За підсумками глядацького голосування, що тривало тиждень, Олексій Кузнецов набрав більше голосів, ніж його конкурентка з проекту – суперфіналістка Марія Рак. Повідомив «Високий замок».

«Дякую вам за все. Дай вам Боже і низький вам уклін», – сказав переможець шоу “Х-фактор” Олексій Кузнецов, наставником якого була член журі шоу – співачка Йолка. Всі фіналісти проекту “Х-фактор” під час виступу підняли Олексія Кузнецова на руки. «Я пишаюся, я щаслива, я вдячна країні за те, що вона у найвідповідальніший момент зробила правильний вибір», – додала Йолка.

Олексій Кузнецов народився 28 травня 1991 року у Макіївці Донецької області. Він – студент Донецького музичного училища, факультет академічного співу, спеціальність – вокал. Олексій Кузнецов співає десять років, з дитинства – лауреат конкурсів. Він також професійно займався боксом. Його мрія – поставити батька-інваліда на ноги і збудувати храм.

Довідка.

Наймасштабніше вокальне талант-шоу у світі “Х-фактор” на телеканалі СТБ стартувало 4 вересня 2010 року. Незабаром буде запущено другий сезон. Шоу “Х-фактор” стало популярним у 26 країнах світу. Його автор – всесвітньо популярний британський продюсер Саймон Коуелл.

А тим часом...

«Танці з зірками» вестиме Ірина Борисюк

Фіналістка шоу “Х-фактор” Ірина Борисюк стане ведучою шоу «Танці з зірками» на телеканалі СТБ. Про це співачка повідомила під час гала-концерту “Х-фактора” 8 січня.

Ведуча “Х-фактора” Оксана Марченко сказала: «Я впевнена, що у тебе все вийде. І я обов’язково дивитимусь цю програму». 33-річна Ірина Борисюк покинула шоу “Х-фактор” 25 грудня разом з групою «Діти капітана Гранта». Ірина Борисюк була підопічною музичного критика Сергія Сосєдова, який називав її не інакше, як «мій білий діамант». - wz.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ