Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переможцем ювілейного V Відкритого чемпіонату Львівської області з брейн-рингу стала „Модна країна”

1-2 березня 2008 року у Львові відбулися змагання ювілейного V Відкритого чемпіонату Львівської області з брейн-рингу, в яких взяла участь 51 команда з п’яти регіонів України (Рівненської, Житомирської, Чернівецької, Львівської областей та м. Києва). Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛОЛІТ.
Вперше перемогу у турнірі такого масштабу здобула збірна команда районів Львівської області «Модна країна» (капітан – Юрій Карплюк), яка у фіналі переконливо здолала опір більш іменитого суперника – львівського «Валідолу-Оболоні» (капітан – Галина Синєока). Серед тих, хто склав зброю перед «Модною країною» на дорозі до фіналу, - і найкраща інтелектуальна команда Західної України останніх років «Алькоцентавра» (м. Рівне). На третю призову сходинку у змаганнях піднялася львівська команда «Металопрокат» (капітан – Олександра Сладкова). В індивідуальному турнірі «Прудкий палець» (на найшвидшу реакцію кнопкарів) переміг Олександр Голомах (Житомир).
Переможець чемпіонату області отримав право представляти Львівщину на Чемпіонату України з брейн-рингу, що відбудеться 19-20 квітня 2008 року у Кіровограді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ