Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Переможця тендеру з рекультивації Грибовицького сміттєзвалища визначать щонайшвидше 20 жовтня

Переможця тендеру з рекультивації Грибовицького сміттєзвалища визначать щонайшвидше 20 жовтня — повідомив «Гал-info» перший заступник міського голови, голова тендерного комітету Микола Одуха. За його словами, до цього часу всі члени тендерного комітету мають подати у письмовому вигляді свої висновки щодо проектів, заявлених на конкурс. Нагадаємо, 6 жовтня відбулося друге засідання тендерного комітету із визначення виконавця рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Однак, як пояснив Микола Одуха, члени тендерного комітету до цього часу ще не встигли ознайомитися із всіма пропозиціями, адже розкриття тендерних пропозицій відбулося два дні перед цим, 4 жовтня.
 «Наступної п’ятниці ми повинні ознайомитися з висновками всіх членів тендерного комітету, включаючи санепідемстанцію та екобезпеку. Я не можу зараз сказати, чи визначать переможця тендеру, спершу ми дамо оцінку всім заявленим проектам, а тоді вже будемо голосувати за прийняття рішення щодо переможця, або ж за якесь інше рішення», — наголосив Микола Одуха.
 Нагадаємо, у тендері на визначення виконавця рекультивації Грибовицького сміттєзвалища зголосилося три фірми: ПП „Інститут євроінтеграції” (Польща), ЗАТ „ЛьвівЕлектрикаСлавутич” (Монтана), СП „Сервіс-Центр” (Стрий).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ