Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Переможцям місцевих виборів на Львівщині не жаль переможених

Переможцям місцевих виборів, 31 жовтня, на Львівщині не жаль своїх переможених опонентів, які не змогли пройти до місцевих рад. Про це сьогодні, 10 листопада, на бліц-дебетах розповіли представник «Фронту змін» Юрій Підлісний та голова Львівського міського осередку ВО «Свободи» Іван Гринда.

Представникам ВО «Свободи» та «Фронту змін» було поставлене питання: «Яку політичну силу вам жаль через те, що вона не потрапила до Львівської обласної чи міської ради у Львові?» Як виявилося, переможці нікого не жаліють.

«В політиці немає такого слова, як жаль. Йде політична боротьба. Кого обрали львів’яни, той має можливість працювати та представляти їх інтереси. Для того, щоб тоді довіряли треба постійно працювати з виборцями, підтримувати їх та допомагати їм. Якщо політичні сили не вміють і не хочуть цього робити, то це є їх проблемою», - повідомив Іван Гринда.

Думку свободівця розділив і представник «Фронту змін» Юрій Підлісний він також зазначив: «Шкода, що Партія регіонів так грубо та брутально маніпулювала виборчим законодавством».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ