Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Пересування через лінію зіткнення буде суттєво обмежено, - Турчинов

Пересування через лінію зіткнення в зоні АТО буде суттєво обмежено.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов за підсумками наради з керівниками військового блоку в Кураховому Донецької області, інформує Цензор НЕТ.

турчинов

Секретар РНБО зазначив, що з метою проведення комплексних антитерористичних заходів вводиться обмеження на пересування територією, на якій проходить Антитерористична операція.

"Через лінію зіткнення створено сім транспортних коридорів, всі інші шляхи перекриті", - пояснив він.

Турчинов зазначив, що всі транспортні засоби та фізичні особи, які спробують перетнути ці коридори, будуть проходити процедуру ретельної перевірки.

"Крім цього, у разі обстрілу в районі 30-ти кілометрової зони навколо транспортних коридорів, вони будуть перекриватися на невизначений термін", - підкреслив він.

Проінспектувавши один з таких пропускних пунктів, який розташований на лінії Курахово-Мар'їнка-Донецьк, секретар РНБО зазначив, що той функціонує "досить ефективно, організовано і без черг".

"Окремі місцеві жителі, зрозуміло, висловлюють невдоволення через певні обмеження у пересуванні, але питання безпеки мільйонів наших співгромадян є набагато важливішими", - зазначив Турчинов.

Також під час об'їзду секретарем РНБО передових позицій українських військовослужбовців відбулася оперативна нарада в селищі Піски поблизу Донецького аеропорту.

За словами Олександра Турчинова, під час наради обговорювалося питання щодо посилення заходів безпеки в зоні проведення антитерористичної операції.

"Російські терористичні угруповання постійно порушують домовленості про припинення вогню, але на кожен постріл в нашу сторону буде адекватна відповідь", - сказав він, додавши також, що для того, щоб це забезпечити, "у нас є всі необхідні сучасні засоби".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ