Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переваги готелів із власними спа-центрами. Чому такий відпочинок дуже важливий у сучасному світі?

У сучасних реаліях дуже важливо навчитися правильно та якісно відпочивати, після офісу та нескінченних робочих зум-колів, які вибивають із нас усі життєві сили.

Коли ми вирушаємо на відпочинок, при виборі готелю дбаємо лише про те, чи зручні там ліжка і що цікавого можна побачити. Але як багато ми упускаємо, коли ігноруємо готелі, які крім базових послуг розміщення, обслуговування номерів, прибирання та прання пропонують ще й відвідування власного спа-центру. Часто спа включають вартість проживання, і базовими релакс-послугами можна користуватися в необмеженій кількості. Останнім часом SPA-готелі лише починають з'являтися в Україні, тому такий статус набувають навіть маленькі готелі з басейном та декількома масажними кабінетами.

Але існують також готелі та повноцінні санаторії з величезними спа-комплексами, які надають велику кількість послуг, від яких важко відмовитися: масаж, лазня, басейни, джакузі, контрастний душ, соляні кімнати, аромотерапія, обгортання та багато іншого. Санаторії пропонують лікувальні процедури для відновлення та реабілітації після хвороб, а водні процедури – незамінні помічники при відновленні. Спа-терапія активно набирає популярності і не дарма, адже це найкращий спосіб зняти напругу та приділити час собі. 

Деякі люди проходять повноцінні спа-програми, які допомагають перезавантажитись, відновити сили, просто відпочити тілом та душею. На сьогоднішній день багато туристів вибирають готелі виключно зі спа-комплексами, тому що немає видимих ​​причин відмовлятися від такого задоволення. Деякі готелі та санаторії надають можливість відвідати банно-басейний комплекс або провести повноцінний спа-день гостям, які не проживають у цьому готелі. У такому випадку спа працює як повноцінний центр, який надає виключно послуги для відпочинку та відновлення.

Основним правилом роботи спа-комплексів є надання якісних послуг клієнтам. Також необхідно забезпечити затишну атмосферу та обладнати спа сучасним дизайном, щоб гості почувалися комфортно. Особливу атмосферу створюють натуральні матеріали в інтер'єрі, що візуально наближає гостей до природи. У найкращих спа-центрах можна зустріти індивідуальний підхід до кожного клієнта та отримати допомогу у складанні індивідуальної програми, виходячи з потреб клієнта. Також надається контроль за виконанням програми та відстеження результатів. Основою якісного відпочинку є смачна кухня, що також передбачає спеціальне меню для людей, які дотримуються особливої ​​дієти, у тому числі для веганів та вегетаріанців. 

Гарні спа-готелі часто оточують паркові зони, де гості можуть розслабитися та прогулятися, дихаючи свіжим повітрям. Можна сказати, що відпочинок у спа-комплексах – це відпочинок преміум-класу, який не всі можуть собі дозволити. Але вартість проживання в таких готелях цілком виправдовує себе, тому що в таких місцях можна отримати повний спектр послуг, не виходячи за територію готелю. Це дуже зручно та практично. 

На території України є велика кількість спа-готелів та спеціальних центрів, де надаються всі перераховані вище послуги. Одним із таких є Edem Resort Medical & Spa. Це комплекс, який поєднує готель, розважальний центр і санаторій. Територіально комплекс знаходиться у Львівській області, на березі озера з кришталево-чистою водою, в оточенні соснового лісу та курортної зони. Тут гості відпочивають абсолютно різними способами: хтось приїжджає насолодитися природою, подихати свіжим повітрям та оглянути місцеві краси, а хтось замовляє повний спектр послуг, які пропонує Едем Резорт. Більше про враження від відпочинку тут можна почитати на сайті з відгуками: Edem Resort Medical & SPA Оздоровчий комплекс

Готель пропонує затишні номери з необхідним наповненням, ресторани з сучасною кухнею, цілодобове обслуговування. Тут можна зробити детокс, розслабитися в джакузі або пройти повноцінний комплекс оздоровлення. Фахівцям, які працюють у цьому центрі, можна довіритися, оскільки колектив включає кандидатів медичних наук та досвідчених фахівців. Гостям пропонується пройти повне обстеження, зробити діагностику організму, а також відвідати прийоми у косметолога, дерматолога та дієтолога. Для любителів спорту на території обладнано тенісний корт та гольф-клуб, де панує особлива атмосфера. Досвідчені інструктори допоможуть вам користь провести час. Це ідеальне місце, щоб відпочити, повернути собі спокій та умиротворення. 

Edem Resort пропонує кілька одноденних спа-програм, які включають процедури з омолодження та зміцнення організму, що наповнюють тіло енергією та зарядом бадьорості. Шкіра стає м'якою, шовковистою і приємною на дотик, після чого аромотерапія забезпечує заспокійливий ефект. Також доступна програма з регенерації, яка передбачає боротьбу з токсинами та надає омолоджуючий ефект усьому тілу. Доступні і триденні програми, які включають різні процедури, що повністю розслаблюють і мають тривалий ефект. Для кращого результату бажано провести в центрі щонайменше один тиждень, щоб без поспіху подбати про себе та здоров'я.

Якщо сумніваєтеся, чи підходить такий вид відпочинку для вас, є чудовий варіант вирішення питання – підключайтеся до чат-боту Ask.Direct у зручному для вас месенджері (Telegram, Viber або Messenger). ????Не читайте відгуки про “Edem Resort Medical & Spa”, а спілкуйтеся з реальними клієнтами в Ask.Direct????! Це зручний формат спілкування з реальними людьми, які за лічені хвилини можуть допомогти з вашим питанням. Не потрібно недооцінювати спа-готелі, тому що дійсно краще місця не вигадаєш, де можна відпочити, розслабитися, а також відвідати косметичні та лікувальні процедури під одним дахом. Найкращий спосіб турботи про себе – це інвестування у якісний відпочинок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ