Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переваги корпусних шаф-купе

При покупці шафи багато хто стикається з питанням, чому віддати перевагу: купе або з традиційними дверцями, придбати відразу готовий варіант або замовляти вбудовану конструкцію? Де купувати з максимальною вигодою?

Відразу скажемо, що найбільш практичне рішення — це корпусна шафа-купе. Чому варто віддати перевагу саме цьому типу і де купити підходящу модель за розумні гроші — про це нижче.

В чому їх комфортабельність

Корпусні моделі шаф-купе відомі на ринку відносно недавно і вже перевершують по затребуваності конструкції з традиційними дверцятами. У чому їх феномен? У практичності. По-перше, їх можна вибрати потрібних габаритів, буквально від підлоги до стелі, що рідкість серед стандартних традиційних моделей. На сайті компанії «Дубок» https://www.dybok.com.ua/ua/product/pidcatalog/14 шафи-купе представлені в асортименті видів, тому можна їх вибрати будь-якої висоти і ширини (є навіть зовсім компактні – 90 см).

По-друге, двері у них розсуваються по спеціальних направляючих в рамках корпусу. Тому вони абсолютно не займають вільний простір в кімнаті, через що такі меблі підходять для установки навіть в невеликих приміщеннях. Виходячи з усього цього, відзначимо основні переваги шаф-купе:

  • ергономічність;
  • надійність. Двері-купе кріпляться на направляючих зверху і знизу, тому ризик перекосу практично відсутній;
  • сучасний стильний вигляд. Випускаються шафи-купе у великому розмаїтті моделей. Можна предмет вибрати не тільки за кольором корпусу, але й по дизайну фасаду. Двері в них бувають с дзеркалами чи декоративним оздобленням на різні смаки: матові, глянцеві й т.д.

Корпусні моделі є ще й універсальними, їх можна переставляти з місця на місце, переносити в іншу кімнату. У цьому вони явно виграють в порівнянні з вбудованими конструкціями.

«Дубок» надає максимальну вигоду

Визначившись з моделлю, розберемося, чому краще купувати меблі у нас. На сайті магазина «Дубок» можна замовити шафу-купе за розумні гроші. На сайті доступні недорогі меблі в сучасному дизайні від провідних українських виробників:

  • MiroMark;
  • VIP-master;
  • MebelStar;
  • Viorina-Deko;
  • БМФ та ін.

Політика компанії «Дубок» заснована на тому, щоб зробити вітчизняні меблі доступними для відвідувачів сайту, продаж товарів виконується по всій країні.  Клієнти можуть також оформити кредит на вигідних умовах, ще й заощадити на доставці. При купівлі товару на суму від 5 тис. всі транспортні витрати відшкодовує компанія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ