Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перевірка газети «Ратуша» триватиме до 15 грудня

До 15 грудня 2017 року працівниками управління фінансового контролю Львівської міської ради на виконання доручення міського голови проводитиметься перевірка фінансово-господарської діяльності комунального підприємства редакції газети Львівської міської ради «Ратуша» за 2014-2016 роки та завершений звітний період 2017 року. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Результати перевірки будуть максимально публічними. Відтак виконком повернеться до розгляду питання про виділення додаткових коштів з бюджету міста цьому підприємству. Про це сьогодні під час засідання виконавчого комітету ЛМР повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Буде завершено перевірку, буде публічна доповідь, тоді і повернемся до цього питання. До відома членів виконкому, на зарплату газеті «Ратуша» з бюджету міста передбачено орієнтовно 1,5 мільйони гривень. Мова йде про додаткові кошти.

Мова йде про комунальне підприємство міста Львова. Кожне комунальне підприємство міста Львова може звернутися до виконавчого комітету з проханням надати додаткові кошти. Інші не звернулися – ЛКП «Ратуша» звернулася. Це їх право. Зараз триває перевірка, зі складностями почалась, але триває. Тому що треба перевірити використання коштів. Це не є приватні кошти, це є кошти громади міста, і ми повинні бути відповідальними. Закінчиться перевірка, керівник управління фінансового контролю публічно дасть доповідь виконавчому комітету і буде прийняте спільне рішення, публічно», - наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, управлінню фінансового контролю ЛМР не вдалось вчасно розпочати перевірку фінансово-господарської діяльності комунального підприємства редакції газети Львівської міської ради «Ратуша» за 2014-2016 роки та завершений звітний період 2017 року. Розпочали її аж 29 листопада.

До слова, на 2017 рік місто вже виділило КП «Редакція газети ЛМР «Ратуша» понад 1 млн 435 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ