Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перевізники попросили вибачення у львів'ян, але реформи не оминути

Перевізники Львова поширили звернення до мешканців, у якому попросили вибачення, а також висловили переконання, "що реформа транспортної схеми у кінцевому результаті призведе до запровадження якісних стандартів пасажирських перевезень".

Зокрема, у зверненні сказано: "Шановні львів'яни! В перші три тижні нового року спостерігається величезне невдоволення роботою пасажирського автомобільного транспорту, що напряму пов'язують із впровадженням з 1 січня 2012 року нової транспортної мережі міста Львова. Впровадження нової транспортної схеми руху автобусів у свою чергу вимагає переорієнтації та переформування існуючих пасажиропотоків. Якщо транспортну мережу можна змінити за одну добу, то для реформування пасажиропотоків потрібен час, можливо один, можливо два місяці. На даний момент з точністю до одного дня ніхто не може це спрогнозувати.

Дана проблема обростає домислами і це змушує нас чітко роз'яснити позицію перевізників міста, які обслуговують значну частину міських маршрутів.

Ми переконанні, що реформа транспортної схеми у кінцевому результаті призведе до запровадження якісних стандартів пасажирських перевезень, що направлені на покращення сервісу з перевезень для Вас.

Визнаємо, що процес запровадження реформи був суттєво утруднений і приніс чимало незручностей мешканцям та гостям Львова. Це спричинено як масштабом змін, так і тимчасовою неузгодженістю дій між перевізниками та міським управління транспорту. Ми просимо вибачення у львів'ян та гостей міста за усі незручності, пов'язані з запровадженням реформи.

У тісній співпраці усіх сторін транспортна мережа зазнає змін, що відповідають потребам громади. Також підвищується якість та комфорт перевезень самими перевізниками. Так, уже у 5-річний період містом курсуватимуть тільки сучасні низькопідлогові автобуси.

Запровадження у 2012 році електронного квитка на всі види громадського транспорту, за умови врахування інтересів усіх зацікавлених сторін, забезпечить сучасний сервіс обслуговування та водночас дозволить оновлювати транспортний парк.

Ми щоденно робимо все можливе для якісного та своєчасного перевезення мешканців міста громадським транспортом та готові приєднатись до подачі Львівській міській раді конструктивних пропозицій щодо удосконалення схем руху.

Закликаємо громадськість міста, Львівську міську раду, депутатський корпус та усіх зацікавлених сторін до витримки та терпимості, взаємоповаги та взаєморозуміння, а також просимо уникати політизації даної теми та направити усі свої зусилля на вирішення проблем, пов'язаних із запровадженням нової транспортної схеми.

Реформи - це завжди тимчасові незручності на початку. Однак, кінцева мета - якісні послуги, які заслуговують львів'яни.

З повагою та розумінням, перевізники міста Львова.

Львівське комунальне АТП-1

ТзОВ «Міра і К»

ТзОВ «Фіакр-Львів»

ВАТ «АТП-14630»

ТзОВ «Успіх БМ»

ЛКП «Львівелектротранс»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ