Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Перша Приватна Броварня «Для людей – як для себе» виплатила вкладникам доходи за другий купонний період на суму 423 800 грн

«Перша Приватна Броварня «Для людей – як для себе» виплатила вкладникам доходи за другий купонний період на суму 423 800 грн. Про це повідомили в компанії „Оптіма-Інвест”. 
Емітент вивела на ринок публічних запозичень компанія «Оптіма-Інвест». Емісії боргових зобов’язань емітента стартували 18 липня 2005 р. і завершилися 18 жовтня 2005 року. Доходи від облігацій, які випущені в обіг у бездокументарній формі номіналом 1000 гривень, виплачуються щоквартально.
«Перша Приватна Броварня» виплатила на одну облігацію 42,38 грн доходу з розрахунку 17% річних.
Випуск іменних процентних облігацій ТзОВ «Перша Приватна Броварня «Для людей – як для себе» на суму 10 млн грн отримав довготерміновий кредитний рейтинг «uaB+» за національною шкалою РА «Кредит-Рейтинг». Співандеррайтером і платіжним агентом випуску облігацій «Першої Приватної Броварні» став «Укрексімбанк».
Бездокументарні процентні іменні облігації серії «А» ТзОВ «Перша приватна броварня «Для людей – як для себе» були включені до Котирувального Листа національної електронної системи торгівлі цінними паперами ПФТС й одержали код «OPPBR» відповідно.
ТзОВ «Перша Приватна Броварня «Для людей як для себе» почала роботу на початку 2004 року і сьогодні частка ринку компанії становить більше 12% у Львові та у Львівській області. У товарному портфелі компанії присутні 7 сортів пива (світле, преміум, міцне, чорне, платінум-світле, платінум-чорне, безалкогольне) під ТМ «Перша приватна броварня», а також 2 сорту квасу (ТМ «Квас Львівський»).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ