Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Перші партії ранньої капусти та салату на Львівщині надійдуть у продаж в середині травня

Перші партії ранньої капусти та салату на Львівщині надійдуть у продаж в середині травня. Про це «Гал-info» повідомив фахівець з ринкової інформації Проекту Аграрного маркетингу Сергій Гавришев.
За його словами, фермери Львівщини розпочали польові роботи. У багатьох виробників вже вирощена розсада різних видів ранньої капусти, салату, цибулі, порею, селери для вирощування у відкритому ґрунті та висаджені рослини під агроволокном. «Перші врожаї ранньої капусти та салату зможуть надходити на прилавки з середини травня, тому супермаркети Львова зараз зайняті пошуком постачальників», - сказав Сергій Гавришев.
Як розповів Сергій Гавришев, у селах біля Львова господарі накривають ділянки плівкою та агроволокном для вирощування ранньої продукції, зокрема цибулі, редиски, щавлю, салатів. Фермери та особисті селянські господарства, які займаються вирощуванням овочів у закритому грунті, вже висадили розсаду огірка та салатів у плівкових і скляних теплицях. Решта фермерів готова до висаджування ранньої картоплі, цибулі, буряку та моркви. Після зими ґрунт дуже насичений вологою, і до початку висаджування цих культур повинно пройти не менше 10-14 днів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ