Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Першим на Євро-2012 хоче потрапити кореєць

Першим охочим придбати квитки на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року став житель Південної Кореї. Про це під час семінару з продажу квитків Євро-2012 заявив директор турніру Мартін Каллен, повідомила Gazeta.ua.

Квитки на Євро-2012 можна буде купити від 30 до 600 євро.

Як повідомив менеджер з продажу квитків Райнер Берак, з 1 лютого розпочав роботу портал з продажу квитків, де користувачі вже можуть реєструватися, а процес прийому заявок на квитки буде з 1 по 31 березня 2011 року. Він також повідомив, що друк квитків почнеться всередині квітня 2012 року, а отримати на руки їх можна буде за кілька тижнів до старту чемпіонату.

У квітні 2011 року буде проведена лотерея, в якій зможуть взяти участь усі бажаючі.

Квитки можна буде замовляти в одній ціновій категорії, одна людина зможе замовити не більше 4 квитків. Замовлення квитків на два матчі в один і той же день не приймаються.

Передбачаються також комплекти квитків "разом з командою". Купуючи такий комплект, вболівальник зможе відвідати всі матчі улюбленої команди на турнірі. Він припиняє дію, коли команда залишає змагання, різницю в ціні організатори повертають, - повідомила Gazeta.ua
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ